Mitt første blogginnleggJa, her kommer mitt aller første blogginnlegg. Jeg må inrømme at den eneste grunnen til denne bloggen, er at jeg reiser til Malawi til fredag, og vil bruke denne bloggen som en "dagbok", både for min egen del (minner), og til alle som har lyst til å følge med på hva vi gjør der nede... Ergo; man vil finne lite av sminke- og klestips hos meg, da dette er noe jeg absolutt ikke gidder å sløse vekk min dyrebare tid på.

Da er det bare 4 dager igjen til avreise, og jeg har veldig sommerfuger i magen. Gleder meg utrolig til denne turen, noe jeg tror vil bli en av de største erfaringene jeg noengang vil få oppleve. Pakkingen har så vidt begynt, men dette, derimot, er noe jeg bruker laaang tid på, så jeg er nok ikke fedrig før jeg må.

Vi reiser til fredag, avreise kl 16.55, og etter 16 timer er vi fremme i Lilongwe, hovedstaden i malawi. Vi skal bo på et motel (Korea Garden). De første dagene bruker vi til å "utforske" afrika, og etterhvert skal vi spre oss på 5 skoler der vi skal undervise for afrikanske barn. Det er stooore klasser, og vi skal undervise på engelsk for 6/7 klassinger, så dette blir en spennende utfordring! Safari i Zambia blir også en morsom erfaring!

Kommer til å savne mye her hjemme, blant annet norsk mat (er verdens mest kresne person), senga mi, jentene mine, familien min, men aller mest - Asbjørn <3 Har aldri vært fra hverandre så lenge før, så det vil nok merkes! Men, samtidig, tror jeg man har godt av å savne hverandre litt også...

Skal prøve å være flink til å skrive hver kveld, legge ut bilder og filmer, slik at dere kan missunne meg (eller synes synd på meg). Stine, min kjære romkamerat, som derimot er meget flink til å blogge, kommer sikkert til å holde meg med selskap i "bloggingsstunder" om kveldene. Kom gjerne med kommentarer, så kanskje jeg blir enda flinkere! Snakkes...

6 kommentarer

Asbjørn

11.jan.2010 kl.16:32

Kommer til å savne deg, kjæresten!

KRISTINE GANGFLØT

11.jan.2010 kl.17:02

Du er jo godt i gang her da, Frøken!! :)

Så fint bilde du hadde lagd også! Flinke jenta vettu!!

Gleder meg masse jeg og, og om det er noe trøst så kommer jeg til å savne kjæresten min jeg og! husker han var borte i 2 uker, og jeg synes det var ille. hehehe. men det skal nok gå bra! ;)

Ida Madeleine

11.jan.2010 kl.18:12

God tur! Det er virkelig en opplevelse for livet, som jeg aldri ville vært foruten. Tiden kommer til å fly avsted, ta deg tid til å nyte oppholdet mens det står på som verst! Ta masse bilder, og ikke vær redd for å prøve noe nytt. Kast deg ut i det når du først er der nede, og har muligheten =)

Marianne G.L.

11.jan.2010 kl.20:46

Jeg gleder meg på dine vegne, snuppa!

Men jeg kommer til å savne deg noe forferdelig... Det er ikke det samme uten deg!

Skal så godt jeg klarer lese bloggen din hver dag og komme med kommentarer om ting du ikke vet om slanger og parasitter og sånt :P

Har puttet kikkerten i jakkelomma forresten! minn meg på å gi den til deg imorgen hvis jeg glemmer det :P

*kosepå* nå får jeg gå å pakke selv! London here I come!

Tirill

16.jan.2010 kl.08:05

God tur!

Håper du får de opplevelsene du ønsker og at oppholdet blir bra!

Husk ettbens knebøy, armbøyninger og balanseøvelser til gymtimen da;)

Klem

Mormor og Beste

17.jan.2010 kl.10:46

Hei Madeleine!

Vi har lest rapporten fra reisen og ankomsten til Malawi med spenning og stor interesse. Det er godt å vite at du har det bra.Dette blir et opphold hvor du både får gi av deg selv og ta imot en masse inntrykk og opplevelser. Vi tror dette blir en erfaring som du kommer til å ha stor nytte av videre i livet.

Vi komnmer fortsatt til å følge med på bloggen med stor interesse.

Ha det godt!

Klem fra Mormor og Beste.

Skriv en ny kommentar

madeleinetrandem

madeleinetrandem

21, Moss

Jeg er en liten og energisk jente på 21 år. Bor i moss sammen med min kjære Asbjørn, og studerer i Halden for å bli lærer. Jeg har alltid vært veldig aktiv. Jeg jobber i klesbutikk og har spinningstimer på korpus, i tilleg til at jeg liker fart og spenning som ski, snowboard, wakeboard, sol og sommer, venner, hytteturer og ikke minst å kose meg sammen med verdens beste kjæreste! Må inrømme at jeg ikke er noe fan av blogging, men nå gjør jeg likevel et forsøk, da jeg skal til Malawi i 5 uker, og bl.a. har en svært engasjert mor som til en hver tid lurer på hva jeg gjør ;o)

Kategorier

Arkiv

hits